Team Body & Fit

10 vragen aan Migiboss MIME

1. Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Migiboss. Ik ben een artiest en een powerbuilder. Ik train al bijna 10 jaar, echter ben ik dit de laatste 5 jaar fanatieker gaan doen.

2. Houd je je aan een streng voedingsschema of eet je waar je zin in hebt?

Ik heb een voedingschema, maar ik eet vaak wel iets meer dan dat ik hoor te eten. Ik eet eigenlijk de gehele week super clean. 6 à 7 maaltijden op een dag die bestaan uit rijst, kip en broccoli of rijst, pangafilet en spinazie. Op zaterdag en zondag heb ik zware cheatdays, dan ga ik lekker los en dan let ik ik echt niet op wat ik eet.
Mijn favoriete cheat: broodjes kip kerrie.

3. Hoe combineer je gezond eten en trainen met een carrière in de muziek?

Ik prep al mijn maaltijden. Dit is perfect omdat ik zo altijd en overal mijn meals bij me heb. Het maakt niet uit of ik hard bezig ben in de studio of ergens een optreden heb.

4. Wat is je favoriete oefening, minst favoriete oefening en wat zijn je PR’s?

Mijn favoriete oefening is de shoulderpress en ik haat oefeningen voor mijn hamstrings, maar ik skip ze never no matter what.

Leggpres – 570 kilo
Squats – 270 kilo
Benchpress – 240 kilo

5. Als je MOET kiezen tussen nooit meer trainen of nooit meer muziek maken, waar kies je dan voor?

Dan kies ik voor nooit meer muziek maken. Ik houd abnormaal veel van mijn muziekcarrière, maar het kan niet tippen aan trainen, dit maakt me echt supergelukkig haha.

6. Wat is je grootste inspiratie in het leven, voor zowel je muziek als trainingen?

Mijn kinderen!

7. Wat is je meest favoriete workout track van dit moment?

8. Met wie zou je op muzikaal gebied wel eens willen samenwerken en met wie op fitness/bodybuilding gebied?

Muzikaal met Anouk en fitness Mike Rashid. Anouk vind ik een topzangeres, ze doet gewoon haar ding en het boeit haar niet wat mensen van haar vinden. Mike Rashid is een doorzetter in de sportschool en ik vind het tof om te zien hoe hij nu zijn eigen sportschool heeft.

9. Wat hoop je over 10 jaar bereikt te hebben?

Over 10 jaar hoop ik mijn stempel te hebben gedrukt op de muziekwereld en dat ik de grootste en sterkste natural man ben haha! Daarnaast droom ik van een eigen sportschool.

10. Wat is jouw tip voor mensen die net naar de sportschool gaan?

Mijn tip is geloof in jezelf en motiveer jezelf en gebruik de supplementen van Body en Fit voor de Bossgainz!

Wil jij Migiboss zijn avonturen volgen? Neem dan een kijkje op zijn website, Facebook, Youtube en Instagram.

Over de schrijver

Body & Fit

De bloggers van team Body & Fit bevinden zich dagelijks in het werkveld. Of het nu gaat over voeding, sport, supplementen of de laatste trends. De bloggers zitten er bovenop! De leukste weetjes, lekkerste recepten, trainingen en sportadvies geven zij dan ook graag aan jullie door.

Reacties