• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Website van het jaar
  • Beste webwinkel 2017

Dear Good Morning

Doe je mee met Wipeout?!

Het is weer zover, mijn eigen event! Ik wil jullie allemaal zo graag ontmoeten en daarom heb ik een super tof uitje bedacht. En jij kunt daar bij zijn!! Deze keer eens iets heel anders: iets heel sportiefs… Iets uitdagends… Iets engs… Maar WOW je gaat het kicken vinden!

Ik was onwijs fan van Wipeout. Je-weet-wel, dat tv-programma waarin iedereen in het water pleurt terwijl je eigenlijk zoveel mogelijk op een parcours moet blijven. Ik vond dat echt ge-wel-dig om te zien. Dus vorig jaar bedacht ik me ineens… Waarom geen eigen event op de Wipeout baan? Ik heb al een tof event gehad op een rondvaartboot en in een leuk groot appartement, maar nu was het tijd voor iets anders…

Wipeout
De officiële Wipeoutbaan van het tv-programma ligt in Zoelen, vlakbij Tiel. Retever, dat wel… Maar dan zijn we wel op de coolste plek voor het coolste event met elkaar ooit! We zijn immers allemaal sportief en het lijkt me zo gaaf om met elkaar die baan te trotseren. Als een soort strijders die baan op, kijken hoever we komen. Je kent vast wel die grote red balls, de sweeper of de dizzy dummy. Stiekem heb ik het al even uitgeprobeerd, zie hieronder. Ik vond het zo eng… Maar zoooooo cool!

Meeten
Het is zo leuk om elkaar in het echt te ontmoeten. Ik deel alle ochtenden met jullie, ik leer jullie een beetje kennen en het voelt echt alsof we elkaar al jaren kennen. Heb je dat niet? Het is toch met elkaar opstaan. En het is fantastisch om elkaar dan ook eens in het echt te kunnen ontmoeten.Bij mijn vorige events merkte ik dat veel meiden (en jongens natuurlijk ook!) daarna nog contact met elkaar hadden, gewoon omdat we met z’n allen in het fitte wereldje zitten en je veel raakvlakken hebt. Dat vind ik nog wel het allertofste van deze events.

Het event
Wat gaan we nou precies doen? Het lijkt mij te gek als iedereen om 11:00 uur op Wipeoutbaan verzamelt. Je kunt met de auto komen of met het OV. Ik zal dan een warming-up geven zodat we er helemaal klaar voor zijn. Het zal vast mega lekker weer zijn, dus warm zijn we al snel genoeg…

Vervolgens gaan we met z’n allen de Wipeoutbaan op. Op het land, maar ook in het water!! Hihi, whaaa dat wordt echt hysterisch! Er is een fotograaf én een videomaker, want hoe leuk is het als we naderhand alle rare fratsen kunnen terug zien? Daarom heb ik aan dit event een extraatje toegevoegd: Dear Good Morning goes Wipeout krijg een eigen Instagram-serie. Dus na het event kun je jezelf uitgebreid terug zien en kunnen we nog flink nagenieten en lachen.

Ouders/broertjes/zussen
Je kunt trouwens je hele familie meeslepen, want bij de locatie is ook een strandje en een beach club waar men kan zitten! Dus die kunnen zich, als ze even niet willen kijken, ook mega goed vermaken! Er is ook een immens grote waterglijbaan waar je als publiek gebruik van kunt maken en, ook niet onbelangrijk, ze kunnen ons natuurlijk giga uitlachen (en vooral mij als ik voor de 100e keer val).

Kom je naar DGM Goes Wipe-Out?
Lijkt me super gezellig, leuk, spannend en we maken er een topdag van! Iedereen is welkom, ook als je nog maar net sport. De Wipeoutbaan is voor iedereen toegankelijk en we helpen elkaar. En laat je dus niet tegenhouden omdat je denkt dat je daarvoor niet fit genoeg of jong genoeg voor bent.

Voor 25 euro kun je dus deelnemen aan mijn event, krijg je snacks, drinken en een leuk presentje aan het einde.
Oh en natuurlijk alle foto’s en video’s haha! Ga je op de baan of niet.. We hebben genoeg tijd om te kletsen en lol te maken!

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Rhenen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Het evenementencomplex bevindt zich op dit recreatiegebied. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Per auto
Vanaf de A15 neem je afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. Het evenementencomplex is gevestigd op recreatiestrand Beldert Beach.

Over de schrijver

Dear Good Morning

Mijn naam is Lienke, ochtendblogger van Dear Good Morning. Ik ben een echte ochtendfreak en mijn doel is om iedereen net zo enthousiast te maken over de vroege en productieve ochtend als ik ben!

Reacties