Team Body & Fit

Interview Robin Sterk: taking the stage!

1. Robin, voor wie jou nog niet kennen; wie ben je en wat doe je?

Ik ben Robin sterk, 23 jaar oud. Ik ben online coach, influencer en daarnaast doe ik bodybuilding (wedstrijden) en probeer ik mensen te inspireren met mijn lifestyle. Dit laat ik ze zien via mijn Instagram en Snapchat. Mensen die dit lezen; geef mij even een follow 😉

2. Op Instagram zien we dat je je druk aan het voorbereiden bent. Waarvoor precies?

Ik ben me nu aan het voorbereiden voor een bodybuilding wedstrijd of eigenlijk Men’s Physique wedstrijd. Een leuke maar echt zware route hoor!

3. Wat is er anders aan je voeding tijdens je voorbereidingen?

In mijn wedstrijd voorbereiding mag ik maar 1500 kcal per dag en normaal zou dat 2000 kcal per dag zijn. Heb het er soms wel wat zwaar mee, maar gelukkig heb ik mensen om mij heen die me door deze zware tijden slepen.

4. Klinkt inderdaad heel zwaar! Hoe hou je dat zo goed vol?

Ja zowel mentaal als fysiek is dit erg zwaar. Discipline hebben en tonen is hierbij heel erg belangrijk anders haal je het gewoon niet. Als ik ergens echt diep van binnen voor wilt gaan dan doe ik er alles aan om dit te bereiken.

5. Je bent enorm positief en een motivatiekanon voor al je volgers! Heb je tips hoe zij ook zo gemotiveerd kunnen blijven?

Stel doelen voor jezelf. Wat wil je echt bereiken in het leven? Want onthou dat wanneer je echt iets wil niks onmogelijk is. Maar maak ook een plan voor jezelf, zonder een heldere route voor jezelf is het vaak bijna onmogelijk.

6. Kun je ons vertellen wat je op dit moment eet op een dag?

Ontbijt: 500ml liquid egg whites, 1 heel ei en 100g roerbakgroente.
Maaltijd 2&3: 125g kip met 250g broccoli en 20g walnoten.
Maaltijd 4&5: 125g kip met 250g roerbakgroente en 20g noten.
Maaltijd 6: 500g kwark met 1 kiwi.

7. Welke Body & Fit producten zou jij absoluut niet kunnen missen tijdens je voorbereidingen?

De Liquid egg whites, light sausjes en Smart Pasta zou ik echt niet kunnen missen in mijn prep. Die maken het allemaal een stuk makkelijker! Verder neem ik nog aan supplementen: Omega3, ZMA, Vitamine D3, Smart multi, Creatine tabs, Magnesium Citraat en Taurine poeder.

8. Robin, wat kunnen we nog van jou verwachten in de toekomst? Wat zijn je dromen en plannen?

Meer leuke content natuurlijk en ik hoop meer te kunnen gaan reizen en daar naast mijn online coaching platform binnenkort helemaal online te zetten! En natuurlijk dagelijks steeds meer en meer te kunnen inspireren en doorgroeien in eigenlijk alles wat ik nu doe

Bedankt voor al je motivatie en inspiratie. Keep up the good work!
Meer van Robin zien? Volg hem op Instagram!

Over de schrijver

Body & Fit

De bloggers van team Body & Fit bevinden zich dagelijks in het werkveld. Of het nu gaat over voeding, sport, supplementen of de laatste trends. De bloggers zitten er bovenop! De leukste weetjes, lekkerste recepten, trainingen en sportadvies geven zij dan ook graag aan jullie door.

Reacties