• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Website van het jaar
  • Beste webwinkel 2017

Team Body & Fit

New athlete: Sandra Prikker

Hey Sandra! Long-time-no-speak! In 2016 lieten wij onze volgers al eens kennis met je maken. Maar voor de mensen die je nog niet kennen; wie ben je / wat doe je?


Ik ben Sandra Prikker, 29 jaar oud en kledingdesigner/fitnessmodel. Na 3 jaar in de US gewoond te hebben ben ik weer terug op eigen bodem om mijn Nederlandse carrière weer op te pakken. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met diverse E-commerce projecten, dus ik ben erg actief met social media en het creëren van toffe content.

Veel social- en online content dus! Is er in de tussentijd veel veranderd (op sportgebied en je dagelijkse leven?)

Na 2016 (het laatste interview) ben ik dus verhuisd naar LA. Daar heb ik veel met grote namen mogen werken op het gebied van fotografie om mijn modellenleven een internationale boost te geven. Daarnaast heb ik een succesvol kledingbedrijf opgezet en uiteraard nog even tussen de bedrijven door ben ik die-hard doorgegaan met sporten. Fitness en kickboksen zijn nog steeds mijn grote passies dus ook nu ik weer in Nederland ben ga ik hier vrolijk mee verder. Heeft Kaz eindelijk een personal trainer die hem in de gaten kan houden 😉.

O ja! We hebben nu officieel een Body & Fit-couple! Een match made in heaven? Wat heeft je doen besluiten een samenwerking aan te gaan met Body & Fit?


Haha dat klopt! Ik ben nu een tijdje samen met Kaz en gelukkig delen we dezelfde passie en kunnen we die met elkaar delen. Mede door Kaz leerde ik de producten kennen van Body & Fit, en toen ik eenmaal de vegan-producten had ontdekt spookte de gedacht door mijn hoofd om samen met Kaz leuke gezamenlijke projecten op te pakken.

We zagen dat Kaz 15 februari in de ring staat met Boxing Influencers, we kennen je achtergrond; heb jij hem uiteindelijk de ring in gekregen?

Toevallig is Kaz altijd al een grote fight-fan geweest, dus veel druk was er niet nodig om hem de ring in te krijgen. Ik ondersteun hem wel waar ik kan en vang hem op als hij weer eens bond en blauw thuis komt ;). Maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij eenmaal in de ring niet meer te stoppen is!

Ben je nog steeds zo fanatiek met kickboksen als dat je vroeger was?

Nee, op mijn 17e kickbokste ik maar liefst 6 keer in de week. Het voelde voor mij echt als een hobby waarin ik mijn energie in kwijt kon. Toen ik het steeds drukker begon te krijgen met verschillende projecten en samenwerkingen is dat helaas iets minder geworden. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en kickboks ik zeker 2 keer per week als cardio naast mijn fitness work-outs.

Hoe vaak sport je eigenlijk in de week? Trouw volgens schema?

Ik ben nu bezig met het onderhouden van het lichaam waar ik jarenlang hard voor heb gewerkt. Ik train nu 4 keer in de week, waarvan 2 keer benen, 1 keer rug en 1 keer armen en schouders. Ik heb geen vast schema waar ik me aan houd omdat ik het fijn vind om elke keer andere oefeningen te doen voor de afwisseling. Op deze manier motiveert het mij om dit aan te houden.

Voeding! Erg essentieel bij een gezonde leefstijl. Hoe houd jij je vegan-lifestyle vast?

Ik moet zeggen in het begin dacht ik dat het lastig zou zijn om volledig vegan te gaan, maar het valt super erg mee. Ik ben heel blij dat er steeds meer vegan producten op de markt komen, want het is zeker een makkelijke manier om je proteïne behoefte binnen te krijgen. En trouwens… vegan eten heb je op den duur niet eens meer door en heerlijk eten kan gewoon, integendeel wat men soms denkt.

Als wij ons huiswerk goed hebben gedaan, ben je al sinds 2011 actief op social media. Ondertussen is er veel veranderd. Waar ervaar je dat het meeste in?

Ja dat klopt, ik heb zeker gemerkt dat Instagram algoritmes geïntroduceerd heeft waardoor hun bepalen welk percentage van je volgers je posts zien, wat erg jammer is als je je volgers opgebouwd hebt in 8 jaar tijd, want het is een stuk moeilijker om mijn volgers te bereiken momenteel. Gelukkig ervaar ik de laatste tijd weer positieve ontwikkelingen dus we gaan lekker verder!

Wat kunnen wij allemaal van jou (en Kaz) verwachten in 2019?

Pfoe, genoeg! Kaz en ik hebben veel leuke dingen in het vooruitzicht, maar ook privé sta ik niet stil. TV programma’s, samenwerkingen en uiteraard zullen we hard werken aan onze gezamenlijke YouTube channel. Trouwens! in April ga ik al met jullie mee naar FIBO!

Tof! We kunnen niet wachten! Waar kunnen wij je volgen? Spread the word!

Heb je een lijstje? Je kunt mij natuurlijk volgen op mijn Instagram maar vergeet ook zeker niet te abonneren op onze YouTube-channel. En mensen zullen mij nu regelmatig gaan zien in samenwerking met Body & Fit.

Over de schrijver

Body & Fit

De bloggers van team Body & Fit bevinden zich dagelijks in het werkveld. Of het nu gaat over voeding, sport, supplementen of de laatste trends. De bloggers zitten er bovenop! De leukste weetjes, lekkerste recepten, trainingen en sportadvies geven zij dan ook graag aan jullie door.

Reacties