• Klantbeoordelingen (4.7/5)
  • Gratis cadeau bij je bestelling
  • Website van het jaar
  • Beste webwinkel 2017

Team Body & Fit

Sandra & Kaz; Valentijn fit-couple!

Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, er zit wel één van de meest bekende dagen van het jaar in. Spread some love, want op 14 februari mogen we weer Valentijn vieren! Maak indruk op je crush, doe even wat extra moeite en geniet van deze liefdevolle dag. Ook bij Body & Fit sprankelt het liefde en speciaal voor deze dag vertellen Kaz en Sandra over hun liefdesleven.

Valentijn staat alweer voor de deur.. Nu de brandende vraag; hebben jullie al wat in petto?

Kaz: Tuurlijk! Extra lief zijn voor mijn vrouwtje met een ontbijt op bed, samen uit eten mischien?.. En een kleinigheidje wat ik eigenlijk nog als verrassing wil houden.
Sandra: Oehh.. nu weet ik al iets meer, haha! Kaz is een paar dagen voor Valentijnsdag jarig, dus ik combineer deze even om met een leuke verrassing te komen, kijken of ik hem kan overtreffen #goals.

Zijn jullie romantisch? Wat is het meest romantische wat je hebt ondernomen?

Sandra: Ik ben best wel romantisch, ik hou erg van kleine verrassingen en lieve dingen. Het meest romantische is iets wat ik in gedachten heb te gaan doen dus dat kan ik hier echt niet verklappen.
Kaz: Dat bedoel ik.. Sandra is echt wel next-level romantisch in vergelijking met mij, haha. Ik hou er wel van om Sandra te verrassen met cadeautjes of uitjes om de zoveel tijd, ook goed toch?!

Jullie kennen elkaar al 5 jaar, maar toch is het pas sinds kort ‘Facebook-official’, leg uit!

Sandra: Toen wij elkaar ontmoetten zaten wij allebei nog in een relatie. We gingen vaak op ‘dubbel date’ en raakten goed bevriend. Toen ik de relatie met mijn toenmalige vriend beëindigde, ben ik naar L.A. verhuisd maar ik heb altijd vriendschappelijk contact gehouden met Kaz. Tot nu toe was de situatie eigenlijk altijd zo dat óf hij óf ik een partner had. Toch trok ik op de zware momenten in mijn leven altijd naar Kaz toe. Hij was de persoon die me kon helpen en steunen.
Kaz: Ik heb altijd het gevoel gehad dat er meer was tussen ons en dat wij uiteindelijk wel bij elkaar zouden komen. Door omstandigheden is dit niet eerder gebeurd. Ik reisde veel en genoot van het leven als single en Sandra had inmiddels een nieuwe relatie in Amerika. Toen Sandra terug was in Nederland hebben wij het contact weer opgepakt en is het allemaal heel snel gegaan. Het gevoel dat er meer was dan alleen vriendschap werd bevestigd. We wonen inmiddels samen en hebben grote toekomstplannen.

Echte schoonheid zit van binnen, maar in jullie vak is uiterlijk toch zeker wel belangrijk?

Kaz: Voor ons werk is dat zeker het geval. Ik ben echt wel ijdel, maar toch komt het uiterlijk ook voor mij niet op de eerste plaats. Ik moet sporten om me goed te voelen en ik voel me rot als ik een dag niet gesport heb. Mijn lichaam is simpelweg een gevolg van het sporten. Het gaat me er vooral om dat ik gezond leef en me gezond voel. Een goed uiterlijk is mooi meegenomen. Dat neemt niet weg dat het voor ons natuurlijk ook noodzakelijk is.
Sandra: Ik kwam er door mijn sportcarrière pas later achter wat er met mijn lichaam gebeurde als ik stopte met sporten. Dat wil ik gewoon niet. Ik ben gezond leven steeds belangrijker gaan vinden. Sport en beweging maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

Kaz, stel je hebt wat goed te maken; waar ga je Sandra mee inpakken? En Sandra, hoe zou jij dit aanpakken?

Sandra: Haha.. Ik heb genoeg ervaringen met mensen die hun leven zo aanpakken. Voor mij is er niks erger dan iemand die cadeautjes geeft als ze wat goed te maken hebben. Cadeautjes zijn er voor om iemand te laten zien wat diegene voor je betekent, niet om sorry te zeggen.
Kaz: Daar ben ik het helemaal mee eens, ja! Dat je wat goed te maken hebt betekent ook dat je iets helemaal fout hebt gedaan. Ik wil leuke dingen voor Sandra doen, om haar blij te maken… Niet om iets goed te maken. Als ik met een cadeautje kom binnenlopen voor Sandra of iets leuks voor haar doe dan wil ik niet dat ze denkt; “dat zal hij wel doen om dat hij iets raars gedaan heeft en het nu goed wil maken”.

Online krijgen jullie natuurlijk veel aandacht, zijn jullie nou nooit eens zo jaloers dat je er klaar mee bent?

Kaz: Nee, ik gun Sandra al de lieve comments en complimenten die ze krijgt. Ze is een geweldig mens dus die verdient ze!
Sandra: Awh.. Ik smelt! Nee daar heb ik zelf geen last van. Ik weet ook uit ervaring dat heb absoluut niet uitmaakt hoeveel aandacht je krijgt, zolang je met de juiste bent zal je hier geen aandacht aan schenken

Volg Kaz en Sandra op Instagram en YouTube!

Over de schrijver

Body & Fit

De bloggers van team Body & Fit bevinden zich dagelijks in het werkveld. Of het nu gaat over voeding, sport, supplementen of de laatste trends. De bloggers zitten er bovenop! De leukste weetjes, lekkerste recepten, trainingen en sportadvies geven zij dan ook graag aan jullie door.

Reacties